naroči si RSS novice RSS Novice Osnovno zdravstvo Gorenjske OZG Kranj

2011
7
JUL
PARKIRNI REŽIM PRI ZD ŠKOFJA LOKA


S 1.8. se skladno s sklepom uveljavlja nov režim parkiranja pri ZD. Na obstoječem parkirišču smo pred kratkim obnovili talne oznake, sledi še postavitev dveh parkomatov in nove vertikalne prometne signalizacije.
Predvsem velika sprememba so talne oznake ki nikakor ne dopuščajo ne parkiranja ne ustavljanja na intervencijskih poteh oziroma postavitvenih površinah.

Ker je pred ZD popoln nered apeliramo na ZD, da na svoje zaposlene naslovi prošnjo oziroma usmeritev, da je parkirišče pred stavbo namenjeno za paciente oziroma stranke, oziroma da zaposleni začutijo, da so tam zaradi njih - se pravi pacientov in da je etično da omogočijo parkiranje nekomu, ki ima večje težave pri dostopu in koriščenju storitev v Zd kot pa jih imajo zaposleni sami.

Na parkirišču bo s 1.8. vsekakor povečana aktivnost redarstva, ki bo tudi preverjalo ali so vozila parkirana v skladu s sklepom občinskega sveta (v prilogi).

Lep pozdrav
Miloš Bajt
Občina Škofja Loka

 

Prilagamo S K L E P  o določitvi parkirnih površin, na katerih je uvedeno plačilo parkirnine
objavljen v Ur.L. RS .

uredil : Anica Hladnik
Datum objave : Četrtek, 7 Julij 2011 11:33

PARKIRNI REŽIM PRI ZD ŠKOFJA LOKA PARKIRNI REŽIM PRI ZD ŠKOFJA LOKA PARKIRNI REŽIM PRI ZD ŠKOFJA LOKA PARKIRNI REŽIM PRI ZD ŠKOFJA LOKA PARKIRNI REŽIM PRI ZD ŠKOFJA LOKA PARKIRNI REŽIM PRI ZD ŠKOFJA LOKA PARKIRNI REŽIM PRI ZD ŠKOFJA LOKA PARKIRNI REŽIM PRI ZD ŠKOFJA LOKA PARKIRNI REŽIM PRI ZD ŠKOFJA LOKA PARKIRNI REŽIM PRI ZD ŠKOFJA LOKA PARKIRNI REŽIM PRI ZD ŠKOFJA LOKA PARKIRNI REŽIM PRI ZD ŠKOFJA LOKA PARKIRNI REŽIM PRI ZD ŠKOFJA LOKA PARKIRNI REŽIM PRI ZD ŠKOFJA LOKA PARKIRNI REŽIM PRI ZD ŠKOFJA LOKA PARKIRNI REŽIM PRI ZD ŠKOFJA LOKA PARKIRNI REŽIM PRI ZD ŠKOFJA LOKA PARKIRNI REŽIM PRI ZD ŠKOFJA LOKA

 

◄ nazaj Celoten arhiv ►

 

Skupine novic

Splošno (156)

RSS Osnovno zdravstvo Gorenjske OZG Kranj


ordinacijski časi zdravnikov
Ordinacijski časi
zdravnikov

uporabniško ime :

geslo :

 

poganja : gCMS v.2.91, izvedba G-Server d.o.o. ©2006-2017, Vse pravice pridržane

Oprostite, a po veljavni zakonodaji vas moramo vprašati ali soglašate z uporarabo piškotkov na naših straneh?

  Podrobne informacije