naroči si RSS novice RSS Novice Osnovno zdravstvo Gorenjske OZG Kranj

2013
6
SEP
SOBOTNA DEŽURNA ZOBOZDRAVSTVENA SLUŽBA NA GORENJSKEM


Vlada RS je v juliju 2013 sprejela Aneks št. 2 k splošnemu dogovoru za leto 2013, ki določa, da se s 1. septembrom 2013 uvaja dežurna zobozdravstvena služba TUDI ob sobotah.
To pomeni, da bo dežurna zobozdravstvena služba od sobote 07.09.2013 organizirana za celotno Gorenjsko regijo v prostorih Zobne poliklinike Kranj med 08:00-13:00 uro IN NE VEČ v Zdravstvenem domu na Jesenicah, kot je bilo do sedaj.  

uredil : Petra
Datum objave : Petek, 6 September 2013 12:51

SOBOTNA DEŽURNA ZOBOZDRAVSTVENA SLUŽBA NA GORENJSKEM SOBOTNA DEŽURNA ZOBOZDRAVSTVENA SLUŽBA NA GORENJSKEM SOBOTNA DEŽURNA ZOBOZDRAVSTVENA SLUŽBA NA GORENJSKEM SOBOTNA DEŽURNA ZOBOZDRAVSTVENA SLUŽBA NA GORENJSKEM SOBOTNA DEŽURNA ZOBOZDRAVSTVENA SLUŽBA NA GORENJSKEM SOBOTNA DEŽURNA ZOBOZDRAVSTVENA SLUŽBA NA GORENJSKEM SOBOTNA DEŽURNA ZOBOZDRAVSTVENA SLUŽBA NA GORENJSKEM SOBOTNA DEŽURNA ZOBOZDRAVSTVENA SLUŽBA NA GORENJSKEM SOBOTNA DEŽURNA ZOBOZDRAVSTVENA SLUŽBA NA GORENJSKEM SOBOTNA DEŽURNA ZOBOZDRAVSTVENA SLUŽBA NA GORENJSKEM SOBOTNA DEŽURNA ZOBOZDRAVSTVENA SLUŽBA NA GORENJSKEM SOBOTNA DEŽURNA ZOBOZDRAVSTVENA SLUŽBA NA GORENJSKEM SOBOTNA DEŽURNA ZOBOZDRAVSTVENA SLUŽBA NA GORENJSKEM SOBOTNA DEŽURNA ZOBOZDRAVSTVENA SLUŽBA NA GORENJSKEM SOBOTNA DEŽURNA ZOBOZDRAVSTVENA SLUŽBA NA GORENJSKEM SOBOTNA DEŽURNA ZOBOZDRAVSTVENA SLUŽBA NA GORENJSKEM SOBOTNA DEŽURNA ZOBOZDRAVSTVENA SLUŽBA NA GORENJSKEM SOBOTNA DEŽURNA ZOBOZDRAVSTVENA SLUŽBA NA GORENJSKEM

 

◄ nazaj Celoten arhiv ►

 

Skupine novic

Splošno (156)

RSS Osnovno zdravstvo Gorenjske OZG Kranj


ordinacijski časi zdravnikov
Ordinacijski časi
zdravnikov

uporabniško ime :

geslo :

 

poganja : gCMS v.2.91, izvedba G-Server d.o.o. ©2006-2017, Vse pravice pridržane

Oprostite, a po veljavni zakonodaji vas moramo vprašati ali soglašate z uporarabo piškotkov na naših straneh?

  Podrobne informacije