Obvestila

Kontakt

OZG OE ZD Jesenice
Cesta M. Tita 78,
4270 Jesenice

Direktor OE: Maja Robič, dr.med., spec.druž.med.
Glavna medicinska sestra: Tjaša Čebašek, dipl.m.s., ET

Telefon: 04 5868 100
Faks: 04 5868 171
E-pošta: upravazd@zd-jesenice.si

Splošna obvestila

  DEŽURNI PEDIATRI TA PETEK + KATERE AMBULANTE ZAPRTE TA TEDEN

  16. maj 2022

  V petek 20. maja za male paciente DOP skrbita dr. Korošec Noč, POP dr. Krajnik. Zobna amb A.Žmuc zaprta ves teden, v petek tudi zobni rentgen. Splošna amm Rešek prav tako zaprta 20.5., enako pnevmološko-alergološka amb.

  preberi »

  NOVA ZDRAVNICA V KRANJSKI GORI + MENJAVA ZDRAVNICE V ZD JESENICE

  9. maj 2022

  Ambulanto dr. Kotnikove v KRG je z majem prevzela dr. Blanka Bertalanič. Za paciente vse ostaja enako, ista medicinska sestra in urnik, preregistracijo uredite ob prvem obisku. Dr. Bertalaničevo bo v ZD Jesenice nadomestila dr. Maja Ferjan Noč. Tudi tam vse ostaja enako. Nov vpis formalno junija.

  preberi »

  ODLIČEN USPEH POSEBNEGA DNEVA CEPLJENJA PROTI VRSTI VIRUSOV IN BOLEZNIM - CEPILI SMO 230 OSEB!

  6. maj 2022

  Celodnevna akcija prvi četrtek v maju je povsem presegla naša pričakovanja! Po drugi odmerek zaščite pred spolno prenosljivim virusom HPV je prišlo 75 otrok od 6. do 9. razreda. Proti boleznim, ki jih prenašajo klopi, se je cepilo celo 119 ljudi. Plus 36 oseb proti virusu Covid-19.

  preberi »

  ČETRTEK 5. MAJ - DAN ZA CEPLJENJE - HPV, KLOPNI MENINGITIS, COVID19, TETANUS...

  26. april 2022

  Zadnji četrtek v aprilu (28.4.) ne bo rednega cepljenja COVID-19, prvi četrtek v maju (5.5.) pa bomo imeli poseben cepilni dan - zaščita proti "klopom", oslovski kašelj, tetanus. Še posebej vabimo osnovnošolce od 6. do 9. razreda po drugi odmerek zaščite pred spolno prenosljivim virusom HPV.

  preberi »

  ODSLEJ ENOSTAVNEJE DO RECEPTOV, NAPOTNIC, NAROČILNIC

  26. april 2022

  Uvedli smo dve poenostavljeni možnosti dostopa do nekaterih zdravstvenih storitev. Z aplikacijo do.Zdravnika.si - pridobite jo z e-mailom vaši ambulanti, odgovorili vam bodo s povezavo. Na voljo pa je tudi fizična oddaja naročila v nabiralnik v avli.

  preberi »

  ZARADI PRAZNIKOV ZAPRTIH PRECEJ SPLOŠNIH IN ZOBNIH AMBULANT + AMBULANTE ZA OTROKE - URNIK ČET IN PET

  25. april 2022

  V tem in naslednjem tednu pred obiskom zdravnika preverite urnik ambulante. Kar nekaj splošnih in zobnih ambulant bo te dni zaprtih oz so v nujnih primerih urejena nadomeščanja. Klikni Preberi! Kljub prazniku pa v ned in pon (1.in 2. maj) ostaja na voljo testiranje Covid-19 med 7. in 9. zjutraj.

  preberi »

  ZAPOSLIMO PET DIPLOMIRANIH MEDICINSKIH SESTER!

  19. april 2022

  Štiri DMS zaposlimo v ambulantah, eno v patronažni službi. Delovne izkušnje niso nujne. Zaposlitev je zgolj formalno razpisana za določen čas 12-ih mesecev, s poskusno dobo treh mesecev, sledi možnost zaposlitve za nedoločen in polni delovni čas. Rok za prijavo je 4.maj!

  preberi »

  V TOREK PO PRAZNIKU NA JESENICAH DAN ZDRAVJA - VABLJENI V DVORANO KOLPERN - 19. APRIL, OD 9. DO 17. URE

  14. april 2022

  Po dveh koronskih letih končno spet vabimo na velik dogodek, namenjen preventivnemu zdravju. Praktični prikazi in stojnice za vsakogar - samopregledovanje, pravilna prehrana, zobna higiena, zdrava hrbtenica, postopki oživljanja, oskrba ran, o cepljenju, kontracepciji, nosečnosti...

  preberi »

  DRŽAVLJANI UKRAJINE BREZPLAČNO DO NUJNE ZDRAVSTVENE OSKRBE

  25. marec 2022

  Begunci iz Ukrajine so upravičeni do nujnega zdravstvenega varstva brez stroškov. Ta obsega nujno pomoč, prevoze, zdravljenje, zobozdravstvene storitve in nujna zdravila po odločitvi zdravnika. Enako velja za oskrbo žensk v nosečnosti in ob porodu, upravičenci so tudi otroci in mladostniki.

  preberi »

  KDO BO MOJ ZDRAVNIK 2022? - GLASUJTE V AKCIJI REVIJE VIVA

  21. marec 2022

  Tudi letos revija Viva zbira vaše glasove za najboljše zdravnike leta. Pacienti se tako zahvalijo za obravnavo in znanje, razumevanje, toplino in srčnost. Zdravniki pa dobijo potrditev pacientov, da delajo dobro, strokovno in s posluhom. Letos izbirate v kar 12-ih kategorijah. Kliknite Preberi.

  preberi »

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. Naprej