Obvestila

Kontakt

OZG OE ZD Jesenice
Cesta M. Tita 78,
4270 Jesenice

Direktor OE: Maja Robič, dr.med., spec.druž.med.
Glavna medicinska sestra: Tjaša Čebašek, dipl.m.s., ET

Telefon: 04 5868 100
Faks: 04 5868 171
E-pošta: upravazd@zd-jesenice.si

KDO BO MOJ ZDRAVNIK 2022? - GLASUJTE V AKCIJI REVIJE VIVA

21. marec 2022

Kdo bo Moj zdravnik 2022? Nagradite srčnost, predanost, strokovnost in prijaznost vašega zdravnika. Glasujte zanj!

GLASOVANJE POTEKA OD 1. MARCA DO 30. APRILA 2022.
KLIKNI IN GLASUJ

Že več kot četrt stoletja v uredništvu revije Viva poteka akcija Moj zdrav­nik, ki si je v teh letih pridobila ugled in veljavo tako v strokovni kot v splošni javnosti. Pacienti so veseli, da se lahko še po tej poti zahvalijo strokovnjaku, ki jih je obravnaval ne le z ogromno znanja, ampak predvsem z veliko razumevanja, človeške topline in srčnosti. Zdravniki pa na drugi strani povedo, da jim priznanje, ki ga dobijo tako rekoč iz rok svojih pacientov, pomeni največ, saj gre za potrditev, da delajo dobro, strokovno in tudi srčno ter s posluhom za ljudi.

Akcija je živa in z leti raste. Tako boste lahko letos izbrali najboljšega zdravnika ali zdravnico v kar 12-ih kategorijah. Glasujete lahko za svojega družinskega zdravnika, pediatra, ginekologa, zobozdravnika, onkologa, nevrologa, dermatologa, kardiologa, revmatologa, ortopeda, hematologa oz za zdravnika specialista, ki ga ne morete uvrstiti v nobeno od kategorij.

Veljavna je vsaka glasovnica, ki ima navedeno vsaj eno ime zdravnika (lahko izpolnite tudi več kategorij) in tudi ime glasujočega.
Upoštevali bodo le pet glasov, ki z različnimi imeni glasujočih pridejo z enega IP naslova.
Posamezni zdravnik ali zdravnica lahko v akciji Moj zdravnik le enkrat v življenju dobi naziv moj zdravnik ali moja zdravnica.
 
Najboljše bodo razglasili predvidoma v začetku junija in jim podelili zaslužena priznanja.

« nazaj na seznam