Obvestila

Kontakt

OZG OE ZD Jesenice
Cesta M. Tita 78,
4270 Jesenice

Direktor OE: Maja Robič, dr.med., spec.druž.med.
Glavna medicinska sestra: Tjaša Čebašek, dipl.m.s., ET

Telefon: 04 5868 100
Faks: 04 5868 171
E-pošta: upravazd@zd-jesenice.si

V TOREK PO PRAZNIKU NA JESENICAH DAN ZDRAVJA - VABLJENI V DVORANO KOLPERN - 19. APRIL, OD 9. DO 17. URE

14. april 2022

Po dveh letih, ko zaradi epidemioloških ukrepov Dneva zdravja na Jesenicah ni bilo možno pripraviti, letos spet vabimo na ta preventivni dogodek, in sicer v torek, 19. aprila, v dvorano Kolpern, med 9. in 17. uro. Organizitorji smo naš Zdravstvenovzgojni center v sodelovanju z Občino Jesenice in Zavodom za šport.

Naši strokovnjaki vam bodo poljudno predstavili programe za zdravje, na stojnicah boste dobili praktične nasvete. Prikaz samopregledovanja v okviru boja proti raku, o zdravi prehrani, zobni higieni in preventivi, higieni rok, zdravi hrbtenici, preverili boste svoje zdravstveno stanje, obnovili znanje postopkov oživljanja, se poučili o oskrbi kroničnih ran, cepljenju, kontracepciji, nosečnosti.

Na dogodku bodo sodelovali dijaki zdravstvene usmeritve Srednje šole Jesenice in študentje Fakultete za zdravstvo Angele Boškin. Dopoldan bodo prišle skupine iz vrtcev, osnovnih in srednjih šol, za katere pripravljamo voden ogled stojnic. Pred Kolpernom bo na ogled reševalno vozilo, skupaj bomo naredili Vodič po dnevu zdravja, ki ga boste izpolnjevali obiskovalci in prejeli praktične nagrade.

« nazaj na seznam