OBVESTILA IN NOVICE

Kontakt

OZG OE ZD Jesenice
Cesta M. Tita 78,
4270 Jesenice

Direktor OE: Maja Robič, dr.med., spec.druž.med.
Glavna medicinska sestra: Tjaša Čebašek, dipl.m.s., ET

Telefon: 04 5868 100
Faks: 04 5868 171
E-pošta: upravazd@zd-jesenice.si

MIKLAVŽEV SEJEM ZDRAVJA

29. november 2023Zdravstveni dom Jesenice in Občina Jesenice skupaj z Zavodom za šport Jesenice v četrtek, 7.12.2023 organiziramo Miklavžev sejem zdravja. Dogodek je namenjen splošni populaciji, namen dogodka pa je PREDSTAVITEV DRUŠTEV BOLNIKOV IN DEJAVNOSTI, KI VPLIVAJO IN PRISPEVAJO H KREPITVI IN OHRANJEVANJU FIZIČNEGA, PSIHIČNEGA IN SOCIALNEGA ZDRAVJA.

Sejem bo potekal v banketni dvorani Kolpern med 9. in 14. uro. Na voljo bodo stojnice in kontaktne točke društev bolnikov in ostalih deležnikov z lastnimi materiali ter svetovanji. Možno bo opraviti različne meritve, se vpisati v referenčno ambulanto, merili bomo tudi kostno gostoto, opravljali različna testiranja, predstavili oskrbo ran.

Predstavila se bodo naslednja društva in organizacije: Center za krepitev zdravja Kranj, Društvo diabetikov Jesenice, Društvo bolnikov z osteoporozo Jesenice, Zavod Lepa si, Ozara, Center za socialno delo Jesenice, Ljudska univerza Jesenice, Združenje bolnikov s cerebrovaskularno boleznijo, klub Bled, Gorenjsko društvo za boj proti raku, Društvo onkoloških bolnikov- skupina Jesenice, Splošna bolnišnica Jesenice, Dom Franceta Berglja, Mladinski center Jesenice, Fakulteta za zdravstvo Angele Boškin, Srednja šola Jesenice- zdravstvena usmeritev, Zavod Jelša, Zavod za šport Jesenice, Društvo Spominčica- Alzheimer Slovenija.

Ob 12. uri bomo izvedli tudi javno tribuno, na kateri bodo sodelovali vodstvo Zdravstvenega doma Jesenice, predstavniki občin Jesenice, Žirovnica in Kranjska Gora, medicinske sestre iz ambulant družinske medicine in predstavniki lokalnih društev ter razpravljali o dostopnosti zdravstva in sodelovanju.

« nazaj na seznam