OBVESTILA IN NOVICE

Kontakt

OZG OE ZD Jesenice
Cesta M. Tita 78,
4270 Jesenice

Direktor OE: Maja Robič, dr.med., spec.druž.med.
Glavna medicinska sestra: Tjaša Čebašek, dipl.m.s., ET

Telefon: 04 5868 100
Faks: 04 5868 171
E-pošta: upravazd@zd-jesenice.si

V splošnih ambulantah namesto e-pošte aplikacija DoZdravnika

7. februar 2024

Zdravstveni dom Jesenice obvešča, da z 12.2.2024 v ambulantah družinske medicine povsem ukinjamo komunikacijo preko e-pošte.

Elektronska komunikacija bo odslej potekala po varnejši poti preko aplikacije DoZdravnika. Aplikacija omogoča naročanje zdravil, napotnic, urejanje bolniškega staleža ali komunikacijo z ambulanto izbranega zdravnika.

V primeru, da še niste uporabniki aplikacije doZdravnika in imate osebnega zdravnika v ZD Jesenice, vas vabimo k enostavni registraciji na spletnem naslovu www.dozdravnika.si. Zaradi varovanja osebnih podatkov po registraciji zaprosite za verifikacijo v ambulanti osebnega zdravnika. Aplikacija omogoča, da pacient na svojem uporabniškem imenu lahko doda tudi svojca ali drugo zavarovano osebo, ki ni samostojna pri uporabi elektronskih naprav (starostniki) in preko svojega uporabniškega imena naroča zdravila, napotnice ipd. za svojca.

Poleg e-komunikacije preko aplikacije DoZdravnika še vedno obstaja možnost telefonskega kontakta preko Zdravstveno administrativnega centra, osebnega kontakta v ambulanti izbranega zdravnika ter preko klasične pošte.

« nazaj na seznam