OBVESTILA IN NOVICE

Kontakt

OZG OE ZD Jesenice
Cesta M. Tita 78,
4270 Jesenice

Direktor OE: Maja Robič, dr.med., spec.druž.med.
Glavna medicinska sestra: Tjaša Čebašek, dipl.m.s., ET

Telefon: 04 5868 100
Faks: 04 5868 171
E-pošta: upravazd@zd-jesenice.si

OPRAVLJANJE JAVNE ZDRAVSTVENE SLUŽBE ČELJUSTNE IN ZOBNE ORTOPEDIJE V ZOBOZDRAVSTVENI DEJAVNOSTI NA OBMOČJU OBČINE JESENICE

21. september 2023

Občanke in občane glede prenehanja delovanja Zdravstvenega zavoda ortodontija Južina Dowhyj obveščamo, da Občina Jesenice, Zdravstveni dom Jesenice in OE ZZZS Kranj izvajamo aktivnosti za čim prejšnjo rešitev nastale situacije ter smo v stikih z Ministrstvom za zdravje, ki je edino pristojno za podeljevanje koncesij za opravljanje javne zdravstvene službe čeljustne in zobne ortopedije v zobozdravstveni dejavnosti. Ministrstvo za zdravje je lokalno skupnost obvestilo, da predmetno zadevo prednostno rešujejo, in sicer, da potekajo aktivnosti za določitev t.i. začasnega prevzemnika koncesije.

V okviru redno objavljenih novic na naši spletni strani bomo ažurno posredovali vse relevantne informacije glede začasnega ter novega koncesionarja za opravljanje javne zdravstvene službe čeljustne in zobne ortopedije v zobozdravstveni dejavnosti.  

Postopek začasnega prevzema programa, ki ga vodi Ministrstvo za zdravje, je v zaključni fazi. Predvidoma do 15. 10. 2023 bo znano, kdo je začasni prevzemnik pacientov Ortodontije Južina Dowhyj. 

« nazaj na seznam