DEJAVNOSTI

AMBULANTE ZA ODRASLE

V ZD Jesenice smo uvedli dve poenostavljeni možnosti dostopa do nekaterih zdravstvenih storitev, kjer ni nujno obiskati ali poklicati ambulanto.

Z aplikacijo doZdravnika.si (tu je le predogled) lahko spletno naročate naslednje storitve: napotnice za preglede, recepte za zdravila, bolniški stalež, medicinsko tehnične pripomočke, naročilnice za plenice/vložke, zdravniku predate kratko sporočilo. Aplikacijo pridobite tako, da ob prvem obisku v ambulanti vašega zdravnika zaprosite, naj vam pošljejo e-mail s povezavo ali to storite brez obiska, torej le z zahtevo po elektronski pošti. Prejeli boste povezavo doZdravnika.si (tu je možen le predogled) in opravili verifikacijo, ki jo mora zaradi varnosti vaših osebnih podatkov potrditi ambulanta.

Če vam elektronske poti ne ustrezajo, je možen tudi drugačen način. V avli zdravstvenega doma svoje naročilo (napotnico, recept, medicinski pripomoček, naročilnice za plenice/vložke) zapišete na že pripravljen obrazec - dobite ga v avli - in ga oddate v nabiralnik vašega zdravnika, prav tako v avli. Prevzem naročenega je vsak delovnik dopoldne od 10. do 12. ure in popoldne od 16. do 19. ure. Prevzem zdravil pa opravite v Lekarni naslednji dan po 15. uri oz v roku treh dni.


V ZD Jesenice delujejo ambulante splošne in družinske medicine, kjer vam zdravniki, nosilci dejavnosti teh ambulant, nudijo storitve osnovne zdravstvene dejavnosti. Ambulante za odrasle vodi gospa primarij dr. Marjeta Zupančič.

KRALJ ODAR Alenka,
dr.med.spec.spl. medicine
BENEDIK TILI Bernarda, dr.med.
BERTALANIČ BARBARIČ Blanka, dr.med.spec.druž.med.
DEŽMAN-FELICIJAN Bojana, dr.med.spec.spl. medicine (izvaja ŠEMRL Lea, dr. med.)
ZUPANČIČ Marjeta, prim.,dr.med.spec. MDPŠ 
KRAJNIK Marko,dr.med. specialist družinske medicine
REŠEK Metod, dr.med.spec.spl.medicine
KRAMAR Nika,dr.med. specialist družinske medicine
MIJAILOVIĆ Zoran, dr.med.spec.družinske medicine
KOROŠEC Neža, dr.med., spec.družinske med.

ZD Jesenice izvaja zdravstveno oskrbo tudi v dveh domovih za starejše, kjer imamo dve ambulanti splošne in družinske medicine. 

ROBIČ Maja, dr.med., spec. družinske med.
 
- Dom starejših občanov Franceta Berglja Jesenice
CEGNAR Alenka, dr.med., spec. družinske med. - Dom starejših občanov Viharnik Kranjska Gora 

Splošne ambulante imamo tudi na dveh zunanjih zdravstvenih postajah.

BUCEK-JEZERŠEK Tanja, dr.med, spec. spl. med.
 
- ZP Kranjska Gora
KOTNIK Dunja, dr.med.spec. druž. med. - ZP Kranjska Gora
VOGELNIK Urška, dr.med.spec. druž. med. - ZP Žirovnica
GOLJA MOJCA, dr.med., spec.spl.med. - ZP Žirovnica

Za obisk se je potrebno predhodno naročiti. Odsotnosti zdravnikov najdete pod OBVESTILI na uvodni spletni strani zgoraj.
Oblike naročanja in odsotnosti najdete s klikom na priimek vašega zdravnika ali v skupnem urniku ORDINACIJSKI ČASI na uvodni spletni strani zgoraj.