NAŠE DEJAVNOSTI

ZP KRANJSKA GORA

ZDRAVSTVENA POSTAJA KRANJSKA GORA
Koroška ulica 2
telefon 04 588 46 00 
faks 04 588 46 10

V ZP Kranjska Gora delujeta dve ambulanti splošne medicine:
BERTALANIČ BARBARIČ Blanka, dr.med.spec.druž.med.

BUCEK JEZERŠEK Tanja,
dr.med.spec.splošne medicine.


Za uro pregleda se naročite osebno, po elektronski pošti, preko aplikacije DoZdravnika, po navadni pošti, ali na telefonsko številko 04 58 84 600

Pri naročanju povejte, zaradi kakšnih težav želite na pregled. Obiskati morate zdravnika, ki je vaš izbrani zdravnik. Če je zdravnik odsoten več kot 5 dni, ga nadomešča drug zdravnik. Nadomestni zdravnik vam ne more predpisati zdravil za tri mesece, temveč zgolj po en zavojček.
Med 13.00 in 14.00 dopoldan in 18.00 in 19.00 popoldne je rezerviran čas za hišne obiske.
Bolnike z novo nastalimi stanji pregledamo še isti dan.
Zdravstvene kartice za nenaročene bolnike sprejemamo do 11.00 ure dopoldne in do 17.00 ure popoldne, če je na razpolago čas za pregled; če ne, jih naročimo za naslednji dan.

OBVESTILO ZA PACIENTE O e-NAROČANJU (preko elektronske pošte)

OBVESTILO
16.1.2024

Spoštovani pacienti,
obveščamo vas, da bomo v Zdravstveni postaji Kranjska Gora s 1. februarjem 2024 spremenili delovni čas splošnih/družinskih ambulant Tanje Bucek Jezeršek, dr. med. spec. spl. med. in Blanke Bertalanič Barbarič, dr. med. spec. druž. med.
Po novem bosta ambulanti odprti dvakrat tedensko popoldan – ob torkih in sredah (13-20h). Ostale dneve (ponedeljek, četrtek in petek) bosta imeli kot doslej dopoldanski ordinacijski čas (7-14h).
Vsi njuni pacienti lahko delovni čas ambulante vedno preverite tudi na spletni strani ZD Jesenice.


V Zdravstveni postaji KRANJSKA GORA je STALNO PRISOTNO NUJNO REŠEVALNO VOZILO
Kaj to pomeni za občane in obiskovalce?
Nujno reševalno vozilo (NRV) je prisotno vsak dan čez dan, vse dni v tednu, vse leto.
Aktivirano je preko klica na številko 112 in Urgentnega centra (UC) Jesenice.
Nujno reševalno vozilo je stacionirano v prostorih ZP Kranjska Gora in je preko UC Jesenice aktivirano v primeru nujnih obolenj in poškodb. Ekipa NRV (dipl. zdravstvenik in zdravstveni tehnik reševalec) začne z nujno oskrbo, po potrebi se ekipi pridruži dežurni zdravnik iz Urgentnega centra Jesenice.
S stalno prisotnostjo novega rešilca v Kranjski Gori ZD Jesenice zagotavlja hitrejši odzivni čas, saj se reševalnemu vozilu v nujnih primerih ni potrebno pripeljati z Jesenic.