ZD Jesenice

ŠOLA ZDRAVEGA HUJŠANJA

Zadnje srečanje skupine bo v torek 15.05. ob 8:30 v sejni sobi v kleti in v četrtek 17.05. ob 16:30 v sejni sobi v kleti.


VABIMO VAS NA MOTIVACIJSKO DELAVNICO IN PREDAVANJE ZDRAV ŽIVLJENJSKI SLOG.


 Zdravje je človekova največja vrednota. Pri današnjem tempu življenja pravzaprav o zdravju ne razmišljamo veliko. Zdrav človek je tisti, ki se je zmožen spoprijemati s pritiski vsakdanjega življenja. Kaj lahko spremenim pri sebi, je odvisno od mene samega…Na delavnici bomo spoznali, kaj lahko naredi vsak posameznik za izboljšanje lastnega telesnega, duševnega in socialnega zdravja.

 Predavanje je hkrati uvod v vse ostale delavnice ZA ZDRAVJE (hujšanje, zdrava prehrana, kajenje, depresija, stres, anksioznost…), udeleži se ga lahko vsak, ki želi obiskovati programe svetovanja za zdravje.

 Predavanje bo v torek, 15.5.2018, ob 18h, v sejni sobi, klet Zdravstvenega doma Jesenice.

 
Vljudno vabljeni!


NOVI PROSTORI!

ZVC je dobil nove prostore. Nahajamo se v prvem nadstropju ZD Jesenice, poleg ginekološke ambulante, nasproti ZZZS (bivša upravna enota). V novih prostorih so osebne pisarne (Ksenija Noč, Nevenka Vrhovnik), individualni razgovori in delavnice za manjše skupine- učilnica Zdravstvene vzgoje.


TELOVADBA ZA STAREJŠE

Vsak ponedeljek ob 10.30 poteka v telovadnici hale Podmežakla telovadba za starejše pod vodstvom Zavoda za šport Jesenice. S svojimi dejavnostmi: sproščanje, telesne meritve in prehransko svetovanje, sodeluje tudi ZVC Jesenice. Vsi, ki se želite dodatno razgibati, pridobiti kondicijo ali se sprostiti, vabljeni! Cena obiska: 1€.Vabljeni!